COVID-19 е изкуствено създаден в лаборатория. Вече мога да го кажа.

...
COVID-19 е изкуствено създаден в лаборатория. Вече мога да го кажа.
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Вирусът е изкуствено създаден в лаборатория

„ COVID-19 е изкуствено основан в лаборатория. Вече мога да го кажа. За мен това е един модифициран вирус, в който има лабораторен принос “.

Това заяви пред Нова телевизия директорът на „ Пирогов ” проф. доктор Асен Балтов.

Той изясни, че на това умозаключение навежда цялостното разминаване в държанието на COVID-19 с правилата на вирусологията.

„ Аз съм разтревожен от това по какъв начин сътрудниците ми работят. През последните два месеца всички се отпуснаха. Решиха, че тези неща са минали и че надали не остава някаква опашка. Виждате, че от началото на октомври случаите набъбнаха, само че това не докара до активизиране на всички сътрудници, които работят в системата ”, сподели още професорът.

Според него това е един от по-големите проблеми на медиците, защото има случаи, които не могат да бъдат прихванати от PCR проби. Той е на мнение, че тези хора са рискови за здравната система.

Проф. Балтов изрази предпочитание да се акцентира на най-важните ограничения сега. Според него, медиците, които работят в COVID-отделения, са по-защитени.

Капацитетът на „ Пирогов ” е напълнен. В рамките на последната седмица има двойно повишаване на случаите – 68. Четирима инфектирани пациенти са в Реанимация.

„ За страдание не можем да поемаме повече пациенти. В последна сметка ние не лекуваме единствено ковид. „ Пирогов ” поема извънредно тежкия травматизъм на София и страната ”, добави проф. Балтов.

Той е на мнение, че локалното ограничаване сега е най-ефективно и не е належащо национално стягане на ограниченията. Проф. Балтов уточни, че е получил информация за осъществяване на панаир в Търговище. Според него той е повода за взрив на инфектираните в региона. Такъв се вижда в последните дни и в Сливен.

Кадър: Нова телевизия

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР